Søg bredt og kom med til karrieredage

Søg bredt og kom med til karrieredage

 

Vi ved, at der er spændende jobs uden for de store universitetsbyer, og vi ved, at dine chancer for at få et job stiger markant ved at søge geografisk bredt. Nogen ville flytte til månen for jobbet, men du behøver ikke bevæge dig helt så langt for at komme i job!

I øjeblikket er flere kommuner i fuld gang med at etablere et samarbejde om at matche virksomhedernes efterspørgsel med kandidater på tværs af kommunegrænser. Samarbejdet giver dig bedre mulighed for en bred geografisk jobsøgning. Akademikerkampagnen bidrager med koordineringen af et rekrutteringsfællesskab mellem de 8 kommuner: Aarhus, Randers, Viborg, Skive, Ringkøbing-Skjern, Herning, Esbjerg og Horsens.

Er du tilmeldt jobcenteret i Aarhus kan du tilkendegive din interesse i at søge geografisk bredere og komme i søgelyset hos virksomhederne fra netværkets samarbejdskommuner. Jobcenter Aarhus fungerer som rekrutteringspartner og er i løbende dialog med kommunerne om jobåbninger.

Karrieredage

Som en del af rekrutteringsfællesskabet arrangerer Jobcenter Aarhus gratis bustransport samt en forberedelsesworkshop til hver enkelt karrieredag.

Der er allerede afholdt karrieredag i Skive kommune, og der afholdes ikke karrieredag i Viborg eller Ringkøbing-Skjern kommuner i 2019.

Har du spørgsmål til karrieredagene kan du henvende dig til Chefkonsulent Louise Bruun Rosenbaum, Tlf.: 25 35 41 38, E-mail: lbr@ac.dk.

Forberedelsesworkshop

Som jobsøger med en høj videregående uddannelse og tilknyttet Jobcenter Aarhus har du forud for hver karriereevent mulighed for at deltage i en kort forberedelsesworkshop. Her får du konkrete redskaber til, hvordan du møder virksomhederne på dagen.

Forberedelsesworkshoppen er tilkoblet den gratis bustransport og tilmelding sker via ‘Min Side’ på www.jobnet.dk.

Besøg kommunernes hjemmesider og se deres tilflytterkampagner

Skive

Randers

Viborg

Ringkøbing-Skjern

Herning

Esbjerg

Horsens