SÅDAN SKABER DU VÆRDI I EN MINDRE PRIVAT VIRKSOMHED - kursus i Brøndby og Vallensvæk - akademikerkampagnen
16893
post-template-default,single,single-post,postid-16893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SÅDAN SKABER DU VÆRDI I EN MINDRE PRIVAT VIRKSOMHED – kursus i Brøndby og Vallensvæk

SÅDAN SKABER DU VÆRDI I EN MINDRE PRIVAT VIRKSOMHED – kursus i Brøndby og Vallensvæk

Nu kan du melde dig til Akademikerkampagnens to dages seminar – hvor vi glæder os til at klæde dig på, til selv at skabe dit job i en mindre privat virksomhed.

 

Mere end 90% af alle virksomheder i Danmark er såkaldte små og mellemstore private virksomheder (SMV) – og det er sammen med disse, Akademikerkampagnen og vores samarbejdspartnere har skabt spændende jobs til
akademikere siden 2004. SMV’erne udgør et kæmpe vækstpotentiale – men de har brug for højtuddannede til at initiere, strukturere og ikke mindst få øje på hvor innovation og kreativitet skaber væksten. Og selvfølgelig løses opgaverne bedst i tværfagligt samarbejde med de andre fagligheder i virksomheden.

SMV’ernes ledere er typisk det, vi kalder ejerledere. De er spændende, motiverende og energiske ledere – men også ledere der kræver, at du som akademiker forstår at oversætte dine kompetencer til det, virksomhederne har brug for.

Derfor har Akademikerkampagnen sammensat et to dages kursusforløb, hvor du gennem nye værktøjer bliver helt skarp på at formidle hvilken værdi netop du kan tilføre en virksomhed. Og får du foden indenfor i en SMV, kan du godt regne med at det bliver en interessant og udviklende rejse for dig og din faglighed.

Det praktiske:

Kurset afholdes d. 19.-20. september 2018 fra kl. 9-15:30.
(OBS: bemærk forskellige kursuslokaler de 2 dage)

19.9.: Vallensbæk rådhus, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand
(lige ved stationen) – Mødelokalet Havet

20.9.: Kulturhuset Brønden , Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand
(lige ved siden af stationen) – Mødelokale 3

Begge dage vil der være sandwich til frokost, eftermiddagskage samt kaffe, te og frugt
gennem dagen – hvis man ønsker andet til frokost, medbringes det selv af deltagerne.

Det er gratis at deltage og man tilmelder sig ved at sende en mail til :
Vallensbæk: Konsulent Morten Hansen: moh@vallensbaek.dk
Brøndby: Jobkonsulent Lykke Kingo : lykin@brondby.dk

Tilmeld dig senest d. d.7.september 2018.
Du får besked om du har fået plads på kurset i løbet af uge 37

Andre der har deltaget i seminaret har udtalt:

Der var opmærksomhed på, at jeg har noget at tilbyde virksomheder, selvom jeg er nyuddannet. Rigtig godt med fokus på kompetencer ifht opgaveløsning. Dejligt med et trygt og udviklende miljø på kurset
Mathilde Flink, Cand.soc. politisk kommunikation & ledelse

 

Jeg har hidtil målrettet min jobsøgning mod det offentlige og opslåede stillinger. Har tænkt det private arbejdsmarked som lidt intimiderende og udefinerbart. Det har nu ændret sig radikalt og jeg tænker at det er hos SMV’erne, jeg skal lægge min energi . Derudover var det godt at få et nyt mere positivt perspektiv på det at være jobsøgende
Ditte –Marie Borgvardt, cand.mag i læring og forandringsprocesser

”På workshoppen fik jeg øjnene op for at det ikke behøver være så grænseoverskridende at tage uopfordret kontakt til en SMV. I stedet for at direkte spørge ind til mulig ansattelse, bad jeg om et kaffemøde på baggrund af min interesse i virksomheden og deres branche. Det viste sig at være vejen ind i virksomheden, hvor jeg pt. er i 8-ugers praktik. Og vi taler allerede om mulighederne for job efterfølgende.”
– Claes, Cand. it. Oplevelsesdesign

 

”Jeg lærte at lave en pitch ud fra hvad jeg brænder for. Mange fantastiske redskaber til kommunikation og forberedelse til samtaler/kaffemøder, Alt i alt synes jeg det hele var super brugbart”
Anna Steensig, cand.scient. i tekno-antropologi

 %d bloggers like this: