Konsulent for en dag: Frederikssund

Arrangementet afholdes Torsdag d. 26.Oktober. Vi står for transporten og starter samlet i bus fra København K om morgenen, og tager bussen retur sidst på eftermiddagen. Forplejning og facilitering sker i samarbejde med playmaker Mette Ullersted.

Akademikerkampagnen har i samarbejde med Frederikssund Jobcenter og Erhverv sammensat en udbytterig dag, hvor du som akademiker kan møde en række spændende virksomheder, som også ønsker at møde dig.

Vi har skabt de bedste rammer for at højtuddannede kan møde arbejdsgivere uden de indledende øvelser med ansøgninger og jobsamtaler, men hvor i direkte kan gå i dialog omkring hvilke udfordringer, som virksomheden står over for – og hvor du kan byde ind med sparring og konkrete løsningsforslag. Sagt med andre ord – hvor du får rollen som konsulent, og kan give virksomhederne en overbevisende smagsprøve på, hvorledes du kan skabe værdi i samspil med de øvrige deltagere og bidrage til tværfaglig opgaveløsning..

Læs mere om Mette Ullersted og Playmaker metoden her.

 

Sådan kommer du med:

  • Send dit CV til kfa@ac.dk og et par stikord om de kernekompetencer eller arbejdsopgaver, som du ønsker at blive matchet på til dagen.
  • Vi screener kandidaterne, så alle bruger deres tid bedst muligt – og får en god dag.
  • Du hører fra os senest mandag den 23. oktober 2017 omkring de praktiske detaljer.

 

 

Download PDF version