Karrieremesse i Esbjerg

Karrieremesse i Esbjerg

 

Karrieremesse Esbjerg er Syddanmarks eneste karriere- og jobmesse. Der er mere end 50 udstillere. Kom og bliv klogere på din fremtidige karriere.

Karrieremesse Esbjerg giver dig en god chance for at hilse på nogle af Esbjergs spændende virksomheder.

Messen er for dig, der vil skabe dig kontakten til drømmevirksomheden, eller dig som gerne vil høre mere om områdets virksomheder og de muligheder, der er i området omkring Esbjerg.

På messen vil der være virksomheder, som tilbyder muligheder indenfor økonomi, markedsføring, web og programmering, ingeniør, byggeteknik, miljø, sundhed, energi – og offshore og MEGET mere.

TILMELDING ÅBNER PRIMO SEPTEMBER 2019: Tilmeld dig her

 

Praktiske informationer

Karrieremessen afholdes af Business Esbjerg

Dato: 26. september 2019 kl. 13.00 – 17.00

Adresse: Blue Water Dokken, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg

Pris: Gratis

Transport: Der arrangeres gratis transport fra Aarhus, Vejle, Fredericia, Odense, Kolding, Haderslev eller Sønderborg. Er du fra Aarhus, så se nedenstående. Er du fra en af de andre byer, tilmelder du dig transport, når du tilmelder dig til messen på hjemmesiden.

Find mere information: Du kan læse meget mere om karrieremessen og finde deltagende virksomheder her.

 

Er du jobsøgende akademiker og tilknyttet Jobcenter Aarhus?

Hvis du er jobsøgende med en høj videregående uddannelse og tilknyttet Jobcenter Aarhus, så har du som del af et projekt med Akademikerkampagnen mulighed for at deltage i et 2-timers forberedelseskursus inden karrieremessen i Esbjerg. Her får du gode råd og vejledning til, hvordan du møder virksomhederne på messen og får en god dialog i gang om potentielle jobmuligheder.

Forberedelsesworkshoppen er en del af transportmuligheden fra Aarhus, og du kan tilmelde dig via min side på jobnet.dk. Har du spørgsmål eller er du forhindret i at deltage i forberedelsesworkshoppen grundet anden aktivitet (eks. anden relevant workshop, virksomhedspraktik eller løntilskud) så kontakt faglig koordinator og virksomhedskonsulent ved Jobcenter Aarhus, Jeanette Smidemann, på jels@aarhus.dk