Ansæt en landdistriktsvækstpilot

Brug for sparring eller hjælp?

En landdistriktsvækstpilot har en videregående uddannelse og skal hjælpe mindre virksomheder i landdistrikter med at skabe vækst og beskæftigelse.

 

Hos Innovationsfonden kan du altid finde helt opdaterede regler for landdistriktvækstpiloten. Find dem her.

 

 

Akademikerkampagenen er matchpartner på Landdistriktsvækstpiloten og kan derfor hjælpe dig med at finde den rette kandidat.


Har din virksomhed brug for sparring omkring hvilken kompetenceprofil, det vil være relevant at ansætte, eller søger du hjælp til at finde den rette kandidat, kan du – uden beregning – kontakte Louise Bruun Rosenbaum eller Kristina Falkvist fra Akademikerkampagnen på telefon 33694025.


Har din virksomhed ligeledes brug for sparring omkring ideen, potentialet og virksomhedsudviklingen, kan en virksomhedsvejleder, f.eks. fra et væksthus, være til hjælp. Find dit væksthus her: http://www.kl.dk/Kommunale-opgaver/Erhvervs–og-regionaludvikling/vaeksthuse121/


Har du spørgsmål omkring disse retningslinjer og rammerne i øvrigt, er det Innovationsfondens medarbejdere, der kan være til hjælp. De kan kontaktes mandag-fredag ml. kl. 9 og 12 på 61905005 eller på mail: ldvp@innofond.dk

Hvis der opstår tekniske problemer i forbindelse med e-grant-systemet, kan du kontakte e-grant-support ml. kl. 9 og 12 på tlf.: 33929190 eller på mail: support.e-grant@fi.dk.