Eventmageren Anne Sofie skaber struktur i den private virksomhed Insatech

Virksomhedspraktik banede vejen for MSocSC Anne Sofie Skovs fastansættelse i den private virksomhed, Insatech Marine & Pharma Group, i Vordingborg.

 

“De første par uger brugte jeg meget tid på at sætte mig ind i kulturen, i organisationen og i industrien. Jeg læste mange rapporter og tog mange noter og sov rigtig godt om natten” griner Anne Sofie Skov, når hun husker tilbage på den første tid i virksomheden, Insatech Marine & Pharma Group, hvor hun fik sit første job som Business Development Coordinator.

Det varede dog ikke længe før den nyuddannede Master in Social Science in Service Management fandt områder i virksomheden, hvor hun kunne gøre en forskel. “Jeg havde viagrasansordonnancefr.com rigeligt med i min rygsæk som nyuddannet. Min erfaring med markedsføring og eventkoordinering, bl.a. i mine virksomhedspraktikperiode, har givet mig redskaber til at skabe struktur i en virksomhed, hvor der er virkelig mange projekter i gang.”

I foråret nævnte min leder, at det måske var en idé med en kommunikationsplan og da tænkte jeg, den vil jeg godt lave!

Anne Sofie har ikke været bange for at kaste sig ud i nye udfordringer. “Jeg har hænderne i virkelig mange projekter. I foråret nævnte min leder, at det måske var en idé med en kommunikationsplan og da tænkte jeg, den vil jeg godt lave! Så jeg kom med en række af tiltag, som kunne give merværdi for virksomheden og størstedelen af de tiltag, er vi begyndt at køre med – fuld skrue fremad!

Anne Sofie er ikke i tvivl om, at virksomhedspraktik har spillet en stor rolle. “Selvom branchen var helt uden for mit erfaringsmæssige område, i hvert fald når vi taler industri, så har jeg hevet en masse viden og metode ind fra min tid i virksomhedspraktik.”

Tags:
, ,