Skab værdi i små og mellemstore virksomheder

Skab værdi i små og mellemstore virksomheder

 

 

Obs. Kurset er målrettet dimittender fra Aalborg eller som er nysgerrige på erhvervslivets udvikling i Aalborg, da vi har mange interesserede virksomheder i Nordjylland. Vi afholder også et kursus med udgangspunkt i København. Det finder du her.

 

Kommende kursusdatoer: Et kursus består af 5 moduler.


Næste kursus:

Alle dage: 09:00 – 11:45
23.8.2021
24.8.2021
25.8.2021
30.8.2021
01.9.2021

 

Akademikerkampagnen har guidet mere end 2000 nyuddannede akademikere i det usynlige arbejdsmarked i de små og mellemstore private virksomheder – også kaldet SMV´erne.

 

De udgør over 90% af erhvervslivet i Danmark – og lige nu har de mere end nogensinde brug for at tiltrække ny viden og nye kompetencer. Sundhedskrisen har lært os alle, at vi må gøre tingene på nye måder – og f.eks. digitaliseringen bliver et væsentligt element for at kunne overleve som virksomhed.

 

Akademikerkampagnen har en tæt dialog med erhvervslivet og ved, hvad der efterspørges ifht opgaveløsning i virksomhederne og hvilke kompetencer, der skal sætte gang i virksomhederne, når vi er på den anden side af sundhedskrisen.

 

Derfor har vi udviklet 5 digitale moduler, som tager udgangspunkt i de brændende platforme og hvordan du kan pitche dig ind i virksomhederne på trods af de åbenlyse barrierer, som vi er oppe imod lige nu. Du vil få konkrete værktøjer, du kan arbejde videre med efter hvert møde.

 

Læs mere om hvert enkelt modul her. (.pdf)

 

Ved tilmelding forpligter du dig til at deltage i alle kursusmodulerne. Du skal melde afbud senest 48 timer inden kursusstart, da vi har rigtig mange interesserede pt. 

Alle modulerne varer 2 timer og 45 minutter med indlagte pauser. Modulerne starter enten
klokken 9:00 eller klokken 13:00.

 

Akademikerkampagnen er finansieret af finanslovsmidler, hvilket betyder, at det er gratis for dig at deltage.

 

Tilmeldinger

Det er p.t. ikke muligt at bestille billet