Skab værdi i små og mellemstore virksomheder

Skab værdi i små og mellemstore virksomheder

 

Akademikerkampagnen har guidet mere end 2000 nyuddannede akademikere i det usynlige arbejdsmarked i de små og mellemstore private virksomheder – også kaldet SMV´erne.

 

De udgør over 90% af erhvervslivet i Danmark – og lige nu har de mere end nogensinde brug for at tiltrække ny viden og nye kompetencer. Sundhedskrisen har lært os alle, at vi må gøre tingene på nye måder – og f.eks. digitaliseringen bliver et væsentligt element for at kunne overleve som virksomhed.

 

Akademikerkampagnen har en tæt dialog med erhvervslivet og ved, hvad der efterspørges ifht opgaveløsning i virksomhederne og hvilke kompetencer, der skal sætte gang i virksomhederne, når vi er på den anden side af sundhedskrisen.

 

Derfor har vi udviklet 4 digitale moduler, som tager udgangspunkt i de brændende platforme og hvordan du kan pitche dig ind i virksomhederne på trods af de åbenlyse barrierer, som vi er oppe imod lige nu. Du vil få konkrete værktøjer, du kan arbejde videre med efter hvert møde.

 

Akademikerkampagnen er finansieret af finanslovsmidler, hvilket betyder, at det er gratis for dig at deltage.

 

Det er pt. ikke muligt at bestille billetter igennem os. Tag kontakt til din a-kasse eller dit jobcenter for at høre om mulighederne.

Er du medlem af MA? Så tryk her

 

Tilmeldinger

Det er p.t. ikke muligt at bestille billet