Netværkscaféer - akademikerkampagnen
17040
event-template-default,single,single-event,postid-17040,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Netværkscaféer

Netværkscaféer

 

Et tilbud til dig, der har deltaget i ”Karriereworkshoppen for dimittender”

Som opfølgning på karriereworkshoppen inviteres du til at deltage i netværkscaféer, der giver inspiration og værktøjer til din jobsøgning – både i form af netværk med øvrige dimittender og i form af relevante tematikker og oplæg.

 

Det store mantra for jobsøgende er, at de skal styrke og bruge deres netværk. Aktive jobsøgende er rigtig gode til at holde gang i netværket og hjælpe hinanden i søgningen efter job. I forhold til job i en SMV er det relevant at huske, at 68 procent af små private virksomheder ansætter gennem deres netværk

 

Caféerne afholdes i Akademikerhuset, Åboulevarden 23, 2.sal 8000 Aarhus C.

Der serveres kaffe, the, vand og frugt.

 

Temaer og tilmelding

Temaet til hver netværkscafé følger de hovedtematikker, som blev præsenteres på karriereworkshoppen – se listen herunder. Caféerne afholdes i et loop med fem uafhængige temaer, og du behøver derfor ikke vente på et nyt loop.

 

Du kan tilmelde dig hver enkelt café i listen herunder. Helt konkret skal du ændre det “0” du ser til højre for mødet til et “1” tal for alle de netværkscaféer du gerne vil deltage i. Herefter klikker du på “bestil her” nederst på siden.

Ved tilmelding vil oplysningerne blive videregivet til Jobcenter Aarhus, så de ved hvem der deltager i workshoppen.

 

Kontaktperson

Louise Bruun Rosenbaum Chefkonsulent, Akademikerkampagnen Mail: lbr@ac.dk

 

Tilmeldinger

Billet type Pladser
Netværkscafé 1: Skift Mindset - bliv Jobmager: Mandag d. 1. april 2019 kl. 13:30 – 16
I en SMV slår man ofte ikke en stilling op – men har alligevel mange spændende arbejdsopga-ver liggende, der genereres af de udfordringer og vækstplaner, en SMV har. Derfor er det en god idé at tænke på sig selv som Jobmager når man søger job i en SMV. På denne netværkscafé får du værktøjerne til at agere som Jobmager – og springe over bunken med de mange andre ansøgere.
Netværkscafé 2: Brænd igennem med dit pitch: Mandag d. 15.april 2019 kl. 13:30-16
Når man søger job i en SMV, er det afgørende at du kan oversætte dine kompetencer til opgaveløsning – og fortælle helt præcist, hvordan du skaber værdi. Derfor har vi skabt et værktøj, hvor du bliver helt klar til mødet med arbejdsgivere med et stærkt Pitch.
Netværkscafé 3: Styr på din kommunikation - Kom til at elske jobsamtalen, at gå på messe og til netværksmødet. Mandag d. 29.april 2019 kl.13:30-16
Har du helt styr på hvordan du bedst kommunikerer, når du skal møde en arbejdsgiver? På et kaffemøde, til en jobsamtale – eller på en messe eller i et netværk? Du får på denne netværkscafé værktøjer til at du kan benytte den bedst mulige kommunikationsform til at komme igennem med dit budskab uanset mødeform - og komme til at glæde dig til de ellers ofte svære møder.
Netværkscafé 4: Handlemod og at nudge dig selv: Mandag d. 6. Maj 2019 kl. 13:30-16
Skiftet fra studerende til Jobsøgende og Jobmager kan kræve at du tillægger dig nye vaner i forhold til hvordan du kommunikerer, hvordan du er opsøgende og hvordan du får handlet på det der kan være nyt og svært. Vi retter på denne netværkscafé fokus på hvad der står i vejen for dig for at nå dine mål – og hvordan du får dannet de nye vaner der skal hjælpe dig videre mod dine mål.
Netværkscafé 5: Ejerledere og deres brændende platforme: Mandag d. 20.maj 2019 kl. 13:30-16
De fleste SMV’er ledes af en såkaldt ejerleder – og de er værd at lære at kende for det er jo dem der mangler dine kompetencer og viden. Vi åbner på denne netværkscafé døren ind til ejerlederne og giver dig nøglen til at nå ind til dem midt i deres travle hverdag. Du får træning i at spotte ejerledernes brændende platforme så du kan tilbyde at bidrage til konkrete løsninger for dem og deres virksomhed.