2 dages seminar i designtænkning og forretningsudvikling

Byg vidensbroer til de private virksomheder med designtænkning

Mange små og mellemstore virksomheder i Danmark mangler inspiration og hjælp til at tænke innovation & udvikling – også på det digitale område – og det bremser mange af dem i at vækste og udvikle – så de har brug for din hjælp.

Tilmeld dig Akademikerkampagnens 2 dages seminar, hvor vi stiller skarpt på innovation og forretningsudvikling i de små og mellemstore virksomheder og giver dig værktøjer til at bidrage som akademiker.

I tæt samarbejde med Cumuli Design Lab inviterer Akademikerkampagnen jobsøgende akademikere, der har lyst til
en karriere i en mindre privat virksomhed og har mod på at lære nye værktøjer indenfor designtænkning til brug ved
forretningsudvikling og idégenerering. Har du lyst til at være med så tilmeld dig kampagnens nyudviklede 2 dages seminar i designtænkning og forretningsudvikling i SMV universet.

Seminaret afholdes onsdag d. 23. – torsdag d. 24. maj 2018 – begge dage fra kl. 9.00-16.00.

Vi er i Cumuli Design Lab’s skønne lokaler på Sorø Station, Stationspladsen, Sorø. Toget kører lige til døren og Cumuli Design Lab og Akademikerkampagnen sørger for at du får 2 dage, hvor du møder andre akademikere der vil have job
i en SMV, får nye værktøjer – og mulighed for at afprøve dem på lokale SMV’er på seminarets 2. dag hvor vi får besøg af ejerledere fra Region Sjælland.

Du tilmelder dig ved at sende en mail med
• Dit brutto-CV
– og svarer på 2 spørgsmål :
• Hvad motiverer dig mest i dit arbejde?
• Hvad kan du godt lide at bruge din fritid på?

Send mailen til Chefkonsulent Kristina Falkvistst kfa@ac.dk senest d. 16. maj kl. 12.

Der er et begrænset antal pladser, det er gratis at deltage og kræver ikke tilladelse fra din A-kasse eller dit jobcenter.
Til gengæld bliver vi nødt til at opkræve no-show gebyr hvis du får plads på seminaret og bliver væk uden at melde afbud.

Download PDF version