Engageret kunstnerisk kandidat søges til virksomhedspraktik i mindre produktionsselskab (Kbh.K)

Arbejd med dokumentarfilm

Jesper Jargil Film v/ direktør, instruktør og fotograf Jesper Jargil søger en kandidat, der har lyst til at få fingrene ned i det praktiske arbejde med produktion og finansiering af dokumentarfilm. Jesper Jargil har brug for et menneske der:

  • har flair for skriftlig formidling og har interesse for projektudvikling og fundraising
  • har interesse for redigering af optagelser og kan bruge redigeringsprogrammet Premiere Pro og gerne andre programmer i Adobe pakken

 

Om det aktuelle projekt

Jesper Jargil er i gang med at lave en dokumentarfilm om den 90 årige kunstner Aase Gernes, som har været kvinden bag ved en af 70ernes store politiske aktører på kunstscenen, Poul Gernes. Aase har mistet sit sprog og førlighed efter en blodprop, og hendes liv er nu blevet intenst koncentreret om at skabe kunst, der sprudler af farver og mønstre. Projektet skal finansieres via fonde og de mange optagelser, som Jesper allerede har optaget, skal bearbejdes.

Jesper Jargil Film er et hæderkronet filmproduktionsselskab som har produceret reklamefilm og dokumentarfilm igennem 35 år. Kontoret ligger på Højbro Plads i Indre by, København.

Se mere på: https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/jesper-jargil

Det praktiske

Du starter i en virksomhedspraktik helst så hurtigt som muligt og alt efter hvordan opgaven udvikler sig vil der være mulighed for efterfølgende løntilskudsansættelse eller projektansættelse.

Hvis du har lyst til at få denne meget konkrete og spændende opgave på cvét så send en ansøgning med fokus på, hvordan du kan bidrage til at løfte opgaverne hos Jesper Jargil Film samt et målrettet cv så hurtigt som muligt til Akademikerkampagnens konsulent Charlotte Køster Mikkelsen på charlottekostermikkelsen@gmail.com

 

Tags: