//Surveyexact code

Burger – Case 1

Case: Cateringfirma

Baggrund:

 

Kok, tjener og ildsjæl Helle Fort etablerede virksomheden, HELLES CATERING i 2003. Helle greb chancen og satte sig for at skabe et moderne frokostkøkken med fokus på indbydende, smagfuld mad, glade kunder og medarbejdere samt positive madoplevelser. Hun har mange års erfaring i cateringbranchen og har deltaget i en lang række madlavningskurser i Danmark og udlandet og har desuden undervist i en madklub og er medlem af HORESTA. Udover den store glæde ved at kreere lækre retter, er personalets trivsel en stor del af Helles engagement. Virksomheden er beliggende på Københavns Vestegn. Der er pt. 14 ansatte. Omsætningen har været rimelig stabil siden opstarten i 2015 med en mindre vækst på 27% fra 34 mio. til 44,5 mio. Filosofien er, at glade medarbejdere er sundere medarbejdere, og at de bidrager bedre til fantastisk mad med sjæl. Der bliver lagt vægt på, at alle får muligheden for at byde ind med nye ideer eller andre måder at arbejde på. Helle giver også sit personale inspirerende madoplevelser og ture til forskellige prominente restauranter som KiinKiin, Kadeau og Geist. Derudover lægger hun stor vægt på udviklingssamtaler, hvor der bliver opstillet forskellige mål for den enkelte medarbejder. Personalepleje, udvikling, tillid og kommunikation er kernen i måden at drive cateringvirksomheden på.

 

Udfordring:

 

Virksomheden har brug for sparring og hjælp til ny cateringmodel. En model der skal sikre nye kunder og et marked, hvor der ikke er kompromis på kvalitet og bæredygtighed. Økonomien er omdrejningspunkt, da der både overvejes modeller som i deleøkonomi og cirkulærøkonomi . Nye lokaler er i tankerne. Måske lokaledeling med andre virksomheder som de ikke er i konkurrence med.

Udfyld burgeren ud fra casen


Budskab:


Forklaring:


Værdibudskab:

Send den udfyldte burger til dig selv: