Kursus til jobsøgende arkitekter og designere – skab vækst i små og mellemstore virksomheder

Kurset afholdes på arkitektskolen i Aarhus d. 15-16 November, kl. 9:00 -16:00.

Mere end 90% af alle virksomheder i Danmark er såkaldte små og mellemstore private virksomheder – og det er sammen med disse mindre private virksomheder, Akademikerkampagnen og vores samarbejdspartnere har skabt spændende jobs til akademikere siden 2004. SMV’erne udgør et kæmpe vækstpotentiale – men de har brug for højtuddannede til at initiere, strukturere og ikke mindst få øje på hvor innovation og kreativitet skaber væksten. Og selvfølgelig løses opgaverne bedst i tværfagligt samarbejde med de andre fagligheder i virksomheden.

SMV’ernes ledere er typisk det, vi kalder ejerledere. De er spændende, motiverende og energiske ledere – men også ledere der kræver, at du som akademiker forstår at oversætte dine kompetencer til det, virksomhederne har brug for.

Derfor har Akademikerkampagnen sammensat et 3 dages kursusforløb hvor du gennem nye værktøjer bliver helt skarp på at formidle hvilken værdi DU kan tilføre en virksomhed. Og får du foden indenfor i en SMV, kan du godt regne med at det bliver en interessant og udviklende rejse for dig og din faglighed.

 

Hvis du ønsker at høre mere om kurset eller melde dig til skal du sende en mail til chefkonsulent Kristina Falkvist på kfa@ac.dk eller ringe på 2535 4133.

Tags:
,